Chiro_Logo

't Kamp Boeksken

De tijd is weer bijna aangebroken; kamp! Hieronder kan je klikken om ons kampboekje te lezen en alle nodige voorbereidingen op tijd te treffen. Je kan alle praktische informatie (vertrektijd, locatie, wat mee te nemen, …) terugvinden in het kampboekje. Ook kan je hier de inleiding lezen van het supertoffe kampverhaal! Vergeet ook zeker niet de kleurplaat in te kleuren en mee te nemen om kans te maken op een prijs! Schrijf je zeker in en dan kan je genieten van 10 dagen vol plezier!


Opgelet: dit is een pdf-bestand. Download Adobe Reader indien u dit bestand niet kan lezen.

't Boeksken

Cover Boekske

't Boeksken kan u hier nalezen, er wordt ook altijd een papieren versie aan de leden meegegeven.

U vindt er een korte samenvatting in terug van de afgelopen 2 maanden samen met de laatste weetjes en de agenda.

Opgelet: dit is een pdf-bestand. Download Adobe Reader indien u dit bestand niet kan lezen.

Ons uniform

Waarom een uniform?

Een uniform is een teken van eenheid, samenwerking en verbondenheid. Chiro beleef je sàmen, met anderen, als 1 groep. Het Chiro-uniform is ook uitermate degelijk van kwaliteit. Je kan er naar hartenlust in ravotten! Ons uniform is ook ons handelsmerk. Iedereen herkent ons, iedereen weet wie we zijn...

Wie draagt het uniform?

In principe wordt van alle Chirojongens verwacht dat ze een uniform dragen. Voor de speelclub is dit echter nog niet echt nodig, want een uniform aankopen is immers niet zo goedkoop. Zo heb je misschien nog een stevige donkerblauwe trui in je kleerkast liggen die voorlopig voldoet. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Vanaf de rakkers wordt er verwacht dat iedereen op zondag in perfect uniform op de Chiro verschijnt.

Waaruit bestaat ons uniform?

Boven de short (verkrijgbaar in De Banier) wordt een blauwe t-shirt van Chiro Staderas gedragen. Deze is te koop op de Chiro zelf bij de leiding (voor 15 euro). Verder dragen chiromensen ook een donkerblauwe chirotrui of een donkerblauw hemd.


Al de bovenvermelde kledingstukken vindt u terug in De Banier. De T-shirts kunnen bij de leiding aangekocht worden.

Links

Oudercomité

Geïnteresseerd in het oudercomité? Hieronder enkele links:

Overige links